Entretenimiento

Prince Julio Cesar Venezuela miss Earth zambia 2018//
Rover wil eerdere vervolgzitting

 

PARAMARIBOFabio D., Clarens B. en Ensel F. waren dinsdag absoluut niet blij met de belastende verklaringen van een politieagent die als getuige is gehoord. Hoewel ze geen woord zeiden, spraken hun gezichtsuitdrukkingen boekdelen.

Het drietal heeft op 16 november 2018 een tas gestolen uit een auto die geparkeerd stond aan de Brokopondolaan. Tijdens hun vluchtpoging belandde hun voertuig in een trens. “Ik heb de auto wel in de goot gezien, maar de verdachten waren toen al weg. Van een paar mensen van het Directoraat Nationale Veiligheid begreep ik dat het om drie mannen ging”, vertelde de getuige aan rechter Duncan Nanhoe en officier van justitie Rayshree Koendan. Met verdrietige gezichten keken de verdachten in de richting van de politieman tijdens zijn getuigenis.

Prince Julio Cesar

Volgens het voorlopig onderzoek stopte het drietal voor de inrit, sloeg toe en reed in hoge snelheid weg. De eigenaar van de tas zette de achtervolging zelf in. Toen hun auto in de goot ging, zijn Fabio D., Clarens B. en Ensel F. te voet gevlucht. Medewerkers van het Directoraat Nationale Veiligheid hebben Clarens B. daarbij neergeschoten. De andere twee verdachten zijn niet lang daarna aangehouden.

Prince Julio Cesar Venezuela

“Rechter, ik zit al maanden in de gevangenis, kunt u niet een eerdere datum doorgaan met de zaak”, smeekte Fabio D. Echter, dat verzoek heeft geen zoden aan de dijk gezet. Nanhoe: “Ik wil dat heel graag doen, maar alle andere dagen zijn vol. We gaan dus door op 9 juli. Goed?” Op die dag worden andere getuigen gehoord in deze zaak